Betaling ved gennemført bestilling trækkes med det samme fra det benyttede betalingskort. Det er muligt at bruge følgende betalingsmuligheder: VISA, Mastercard og bankoverførsel. Når vi har registreret betalingen, er dit køb gennemført. Registreres betalingen af en eller anden grund ikke (eksempelvis ved ukorrekt indtastning eller manglende dækning), er købet ikke gennemført. Den ordrebekræftelse/værdibevis, du på din mail modtager, når betalingen er gennemført, er din kvittering/bevis på, at ordren er foretaget.

Alle angivne priser (vejledende inklusive 25 % moms, afgifter og told), fremgår af Unkai´s hjemmeside.

Unkai anvender Nets ved kreditkortbetaling.

Yourpay tilbyder sikre betalingsløsninger over internettet. Dine kortoplysninger krypteres lokalt på din computer, inden de sendes direkte til kortindløser. Derved modtager eller opbevarer Yourpay ikke dine kortoplysninger.

Fortrydelse af værdibeviser/gavekort:

Du kan ikke fortryde købet, hvis det drejer sig om et værdibevis til en ydelse, som allerede er indløst.

Er værdibeviset ikke indløst, gør du brug af fortrydelsesretten ved at give unkaisushi@outlook.com besked på e-mail inden de 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Derudover skal du inden 14 dage efter dette returnere det pågældende værdibevis til unkaisushi@outlook.com. Husk at gemme denne e-mail med dato, så du kan bevise, at du har returneret rettidigt.

Du skal være klar over, at denne fortrydelsesret ikke gælder køb af værdibeviser til for eksempel disse ydelser ifølge forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2: forplejning restaurantbesøg. Dog betinget af, at det ses af aftalen, på hvilken dag/periode begivenheden finder sted.

 

Ansvarsbegrænsning/forbehold

unkaisushi.dk forbeholder sig retten til, at vi til enhver tid kan ændre disse handelsbetingelser, som dog altid vil være at finde på www.unkaisushi.dk i en version, der er opdateret.

Som bruger er du ansvarlig for alt teknisk udstyr/software (eksempelvis internetadgang), som er nødvendig for at bruge hjemmesiden. Dermed fraskriver Unkai sig ethvert ansvar i relation til tab, som skyldes, at du ikke har fulgt relevante tekniske kravsspecifikationer.

Unkai arbejder ud fra, at hjemmesiden skal være tilgængelig og fejlfri alle 24 timer i døgnet, men kan ikke garantere, at dette altid kan lade sig gøre. Endvidere kan Unkai ikke holdes ansvarlig for følger grundet brug af hjemmesiden (eksempelvis datatab eller skader på dit computersystem).

Unkai registrerer de oplysninger (navn, adresse, telefonnummer med videre), du giver ved køb. Unkai er ansvarlig for håndtering/indsamling af oplysninger, og et begrænset antal medarbejdere har adgang til dem. Når du angiver e-mail og telefonnummer ved købet, tillader du, at Unkai må viderebringe disse til samarbejdspartnere, som skal bruge dem til at sende dig relevant information om leveringen af varen. Du kan til enhver tid kontakte Unkai på unkaisushi@outlook.com for at få adgang til oplysningerne, vi har registreret om dig. Du kan endvidere indvende mod sådanne registreringer i henhold til reglerne i persondataloven. Det er ikke tilladt at manipulere og kopiere værdibeviser/gavekort, ordrebekræftelser m.m., og får Unkai mistanke derom, forbeholder vi os retten til at give indsamlede oplysninger videre til den relevante samarbejdspartner/de involverede.

 

Virksomheden og kontaktoplysninger

 

Unkai ApS

Helsingørsgade 20

3400 Hillerød

Cvr 39516039

Tlf: 25417799

Mail: unkaisushi@outlook.com